Nosaltres

Nosaltres

casellasarchitects és un estudi d’arquitectura format per un equip amb una llarga experiència en projectes i direccions d’obra d’edificació, rehabilitació i disseny d’interiors, enfocats sempre cap a la sostenibilitat, el baix impacte ambiental i l’ús de materials saludables.

La nostra pràctica professional es basa en un ampli coneixement en arquitectura passiva. Aquesta experiència ens ha permès dur a terme projectes tant d’equipaments públics com edificis privats, donant resposta a les necessitats dels nostres clients, tant promotors privats com administracions.

Treballem per la creació de valor compartit, buscant el benefici del nostre client, tenint en compte la sostenibilitat i l’impacte ambiental i social.

Incorporem la investigació a la pràctica professional, per tal d’aprofundir en l’ús de sistemes industrialitzats i materials naturals que millorin el procés constructiu i el cicle de vida de l’edifici, amb l’objectiu d’un futur més sostenible, basat en l’economia circular.

Som experts en l’ús de la fusta, material del segle XXI, treballat en processos industrialitzats, per aconseguir projectes sostenibles, ecoeficients i saludables.

Serveis

Desenvolupem projectes per a particulars, promotors immobiliaris i administració pública. Projectem habitatges i equipaments de baix impacte ambiental, sostenibles i saludables.

Projectem rehabilitacions, que milloren l’habitabiltat de l’edifici existent, i disminueixen la seva demanda energètica.

Acompanyem al nostre client, oferint els nostres serveis des de l’inici d’un projecte fins a la seva finalització.

Clients

INFRAESTRUCTURES.CAT

GENERALITAT DE CATALUNYA

DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

DEPARTAMENT D’INTERIOR

BOMBERS DE LA GENERALITAT 

CONCORCI EDUCACIÓ DE BARCELONA

AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

AJUNTAMENT DE VILA-SECA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE CATALUNYA

MUNTANER EQUITY ONE S.L.

CONSTRUCCIONS DECO S.A.

COSPLAAN

VOPI 4

Equip

L’equip intern de casellasarchitects està liderat per Manel Casellas, arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, amb més de 20 anys d’experiència en el sector. És expert en arquitectura sostenible i saludable, i és Certified Passive House Designer. Ha estat anteriorment soci fundador de 2260mm arquitectes.

Som un equip de professionals amb experiència, que compartim la passió per l’arquitectura, amb un aprenentatge continu per tal d’aportar més valor als projectes.

Treballem al costat dels nostres clients, escoltant-los i acompanyant-los durant tot el projecte, des del concepte inicial fins a la seva materialització, per aconseguir un projecte a mida.

Equip:

Manel Casellas, arquitecte

Pau Garrofé, arquitecte

Itziar Jimeno, estudiant arquitectura

Han col·laborat: Núria Gardenyes, Irene Caro, Garazi Robredo, Ares Feliu, Josep Carrera, Maria Puche, Miguel Angel Alcalde, Núria Roig, Jacobo Valentí, Andrés Rosa, Cristina Pin.

Creiem en el treball en equip

El nostre equip no estaria complert sense els col·laboradors externs, un conjunt d’equips de professionals experts en les diferents àrees que integren la definició d’un projecte:

Arquitectes tècnics: AT3, Arquideo

Estructura: CALMAT

Enginyeria instal·lacions: JSS Efficient Engineering, SJ12 Enginyers

Acústica: The Soundwich Project

Renders: Play-Time, Beats of Light, Edu Jordana

Disseny web: rotegras

Fotografia: Lluís Bernat (4photos.cat), Adrià Goula, Del Rio Bani

Premis

La nostra feina és àmpliament reconeguda, especialment en l’àmbit dels equipaments públics, i ha estat publicada a diverses publicacions físiques i digitals, com Arquitectura y Madera, Aitim, Cercha, Arquitectura Viva, Dezeen, Archdaily

2022

Concurs escola Vall-llobrega

Primer premi

2021

Premis Mies van der Rohe arquitectura Unió Europea 2022

Nominats Parc de bombers de Moià

2018

Concurs escola Teresa Godes i Domenech al Montmell

Tercer premi

2017

Concurs CAP Gorg a Badalona

Quart premi

2016

Concurs parc de bombers de Moià

Primer premi

2016

Concurs ampliació escola Ramon Faus i Esteve

Primer premi

2016

Concurs ampliació escola Gavà Mar

Segon premi

2015

Premis Catalunya Construcció

Escola la Canaleta, seleccionat

2015

Mostra d’arquitectura Tarragona, IX biennal Alejandro de la Sota

Escola la Canaleta, seleccionat

2009

Concurs escola bressol Joan Brossa a Barcelona

Primer premi